르꽁뜨와는 프랑스 현지 다수의 레스토랑에서 십년 이상
경력을 쌓은 서문용욱 오너세프의 프랑스 전통 다이닝을 캐주얼하게
즐기실 수 있는 프렌치 레스토랑입니다.
이국적인 무드에서 전문적인 와인 페어링과
특별한 다이닝을 즐기실 수 있습니다.
Le “Comptoir”, a top notch French traditional cuisine restaurant,
is the perfect place for a french dining. For more than 10 years,
The Korean Chef Seomoon Young Uk has developed
his skills working at restaurants in France.
He is now running a restaurant in Gangnam (Seoul, South Korea),
where Korean as well as foreign customers can enjoy all
together a casual food and atmosphere.
Business Fonction
Wedding Party
Private Party
VIP ROOM available
2003-2005
요리학교 Institut “Paul Bocuse” Lyon
2003~2005
“Le Saint Alban” ‘Pavillon Ledoyen [3 Michelin Stars] 인턴
2005~2007
“La Regalade” Paris 근무
2006
“L’Os a moelle” Paris 근무
2007~2008
Hotel “The Westin” Paris 근무
2008~2011
Hotel “Le Bristol” Paris [3 Michelin Stars] 근무
2011~2012
“La Sieste” Paris에서 한국인 최초 프랑스 비스트로 “Chef de cuisine”으로 근무
2012 05/22 Opening
“Le Comptoir” in Itaewon, Seoul
2015 11/16 Opening
“Le Comptoir” in Gangnam, Seoul